Ligimizin ikinci yarı maçlarının başlamasıyla birlikte taraftarlarımız Trabzonspor’un atağa geçip zirvede yer alan takımları puansal açıdan yakalar diye büyük umutları vardı. Rıza Hoca geldiği zaman ne demişti; “Siz Trabzonspor’u ikinci yarı maçlarında göreceksiniz. Neler yapacağız herkes bizden söz edecek” diye.. Evet Rıza kardeş, herkes Trabzonspor’dan bahsediyor.. Ama, senin dediğin gibi iyi futbol iyi sonuçtan değil.. Tam tersi kötü futbol kötü sonuçlardan dolayı sporseverler bizden bahsediyor.

İki kupa 3 de lig maçı oynadık. Sadece Fenerbahçe maçının ilk 45 dakikasında vasat futbol oynadığımızı söyleyebiliriz. Bunu da tüm taraftarlar bizim gibi yorumlarken Rıza Hoca, her ne hikmetse bu kayıplardan memnun görünüyor gibi bir hali vardı. Sanki çok iyi futbol oynuyoruz da çok gol pozisyonlarına giriyormuşuz da atamıyor muşuz gibi tavır alıyor sevgili hocamız..

20. hafta maç sonuçları bizim açımızdan çok büyük avantajlı skorlarla sonuçlandı.. Zirvedeki takımların hepsi puan kaybedince Göztepe maçının önemi kat kat artmış oldu. Ligimizin mütevazi fakat bu mütevaziliğin yanında büyük sürprizler yaparak kendine fikstürün üstünde yer yapan Göztepe, 20. haftanın son maçında Trabzonspor’un konuğuydu.

Göztepe’de santrafor başka kulübe satıldıktan sonra ilk yarı forvetsiz çıktı. Trabzonspor’un da golcüsü sakat olsa da forvette dengeler biraz olsun ev sahibinin lehine görülüyordu. Fakat Göztepe’de çok iyi bir kaleci vardı. Kalesinde devleşti ve adeta kalesini gole kapatmıştı. Aslında Trabzonspor’a gol lazımdı. Fakat Tamer Tuna, orta saha oyuncusunu çıkartıp santrafor koyuyor, bizim hoca da onu seyrediyor.

Ben olsam büyük risk alır 3’lü defansa geçip forvete takviye yapardım. Rıza Hoca artık sen risk almak zorundasın. Bunu yapmazsan sonuca razı olursun. Bir de Abdulkadir’in sol tarafta oynatırsan bu çocuğu öldürürsün. Ben yine diyorum Trabzonspor devre arası kampına çok kötü hazırlanmış. Bu da hocanın suçudur. Tüm rakiplerimizin kaybettiği hafta sen de kaybedersen zirveye oynamak gibi bir düşüncen olamaz. Hani bu takımı ikinci devre görecektik. Gördük ama tanınacak hali kalmamış Rıza Hocam..
Elimize geçen bu avantajı maalesef iyi kullanamadık.