Trabzon Köprübaşı ilçesinden Onur Atmaca küçük yaşından beri müziğe olan tutkusunu sürdürerek Karadeniz müziğinde başarı çizgisini yükseltmeye devam ediyor. Hem yurtiçinde hem de yurt dışında birçok konser, etkinlik ve festivalde sahne alan Onur Atmaca, Karadeniz kültürünü ve müziğini tanıtımında büyük katkı sağlıyor. Geçtiğimiz yıllarda ‘Zamanı geldi’ adlı solo albümüyle dinleyicilerin beğenisi kazanan sanatçı Onur Atmaca’nın seslendirdiği “Avut Kendini” isimli tekli şarkısı, video klibiyle birlikte Youtube Kanalında tıklanma rekorları kırıyor.
 
ŞARKININ SÖZLERİ 

Gecem yok gündüzüm yok
Aklımdа son sözün vаr
Bir kuru cаnım kаldı
Ondаdа mı gözün vаr
Avut kendini şimdi
Sаnа аldıklаrımlа
Nаsıl değiştin beni
Yoldа bulduklаrınlа
Ahım yok bedduаm yok
Çekmişim kаderimi
En sonun dа аnlаdım
Sendeki değerimi
 
BU LİNKLERDEN ŞARKIYA ULAŞABİLİRSİNİZ

Spotify : http://bit.ly/onuratmacaspotify
iTunes : http://bit.ly/avutkendiniitunes
Deezer : http://bit.ly/avutkendinideezer
// Sosyal Medya Hesaplarımız //
Facebook : http://bit.ly/onuratmacafacebook
Twitter : https://bit.ly/onuratmacatwitter
İnstagram : http://bit.ly/onuratmacainstagram
İnternet Sitemiz : http://onuratmaca.com.tr
 
Onur Atmaca Kimdir?
 
1989 yılının Temmuz ayında İstanbul, Bakırköy´de dünyaya gelen Onur Atmaca aslen Trabzon Köprübaşı nüfusuna kayıtlıdır. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini İstanbul Bahçelievler´de tamamlamıştır. Ardından Açıköğretim İktisat Fakültesi´nde eğitim hayatını sürdürmüş, vatani görevini ise Şırnak´ta tamamlamıştır. Kendisinden küçük bir kardeşi olan Onur Atmaca, babasının işi gereği Türkiye´nin birçok bölgesinde bulunmuştur.
 
Çok küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan başarılı isim 11 yaşında müzik çalışmalarına başlamıştır. O yıllarda kendisine arkadaşları tarafından kemençe edilmiş ve Karadeniz eserlerine Kemençesi ile eşlik etmiştir. Daha sonra söz ve beste yazmaya başlayan Atmaca, günümüze kadar bir çok sanatçıya beste vermiş, albüm çalışmalarında eserler seslendirmiştir.
 
Günümüzde kendisine ait söz ve besteleri ile özellikle sosyal medyada takipçileri tarafından sık sık albüm çıkarması için yoğun bir istek olmuştur. Taleplere karşılıksız kalamayan sanatçı daha sonra albüm teklifleri almıştır. Kısa sürede ise hem yurtiçinde hem de yurt dışında bir çok konser, etkinlik ve festival´de sahne almıştır.