Küçücük bir çocuğuydu umutlarını hayallerini ve oyuncaklarını hatta okul sıralarını bırakmak zorunda kaldığında.
Zar zor geçinmeye çalışan belki de çoğu geceler tek kişilik bir şiltenin üzerinde iki kardeşiyle aç uyumak zorunda kaldığı eziyetli geceleri vardı minik kızın.
İçine girdiği hengamenin ne olduğundan bile haberi olmayacak yaşta tanıştı LÖSEMİ HASTALIĞIYLA.
Ellerinde avuçlarında para olmadığı gibi hastalığa dair bilgileri de yoktu bu ailenin.
Bulundukları yerdeki dernek yönetimi ile irtibata geçerek ne yapabilirizin peşine düştüler, korku dolu bir bekleyiş içinde darmadağın olarak.
Kimin aklına gelir ki yarın güne KANSER hastası olarak uyanacağı?
Bu gerçekten çok ağır bir sınavdı hayata dair.
Umudunu yitirmemeye çalışan bu ve bunlar gibi ailelerin tam destekçisiydi dernek yönetimi.
Gel zaman git zaman hastane ve kemoterapi dönemleri bitap düşürdü aileyi ve ilik nakli beklemek üzere askıya alındı tedavi süreci ,yapılacak olan her aşama bitmişti çünkü.
Yoksulluğa rağmen aile bir çocuk daha yapmıştı minik Kıza ilik verebilsin diye ama kader işte sonuç uyumsuzdu.Bu sonuç karşısında çok üzgündü aile,güzeller güzeli kızları gözlerinin önünde eriyip bitiyordu sanki Sona doğru gün sayıyorlardı, bu acının tarifi olamazdı.
Yıllar sormadan ve acımasızca ilerliyor ne yazık ki! Kızımız büyüdü çok güzel bir genç kız  oldu.
Bulunduğu durumun kontrollerini hiç aksatmıyor ama sanki hasta olan o değilmiş gibi bu durumu es geçerek hayata sıkı sıkıya bağlanarak birde üstüne AŞK denilen deli duyguya kendini teslim etmişti...
Elbette onunda hakkıydı bunu yaşamak lakin sonu olmayacaktı ve kendisi gibi sevdiği çocukta bunu biliyordu .
Dillere destan olacaktı onların hikayesi, şimdi olduğu gibi bizlere de ilham olacaklardı yazmamız için.
Rutin olarak doktora gidiyor ama hep moralleri üzgün dönüyorlardı.
Çünkü bekledikleri ilik bulunamamıştı.
Olmaması gereken bir durum yaşadı bu iki sevgili , bir gece ansızın evlenmek için evden kaçtılar, deli duyguya teslim olup her şeyi arkalarında bıraktılar!!!
Sonra ne mi oldu?
Anlatayım.
Ey aşk,sen nelere kadirsin, sevdiği adamın yanında olmanın verdiği huzur ve mutlulukla tüm mutluluk hormonları tavan yapan genç kızımız belki de dünyada bir ilki başararak hastalığa dair ne varsa sildi gitti...
Daha da ilginç olan şey ise ; hayata kafa tutan bu iki genç çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiler, tedavi gördüğü hastanede bilinenlerin aksini yaşayan bu genç kızın hikayesi doktorları dahi hayrete düşürmüştü.
İşte bunun adı AŞKTI!
Hayat bazen ummadığımız anda hiç ummadığımız şeyler bizlere  yaşatabilir, unutmamamız gereken tek şey ; HAYATA SIKICA SARILMAK VE ANI YAŞAMAKTIR!