Sevgili Okurlar;
İlk yarı bittiğinde Trabzonspor ligin en az gol atan takımlarından birisiydi.
Sadece ligin en az gol atan takımlarından birisi değil Avrupa’nın da en az gol atan takımlarından ikincisiydi.
 
Buna göre yönetim kurulu ikinci yarıya başlamadan önce ilk transferini santrafor mevkisine yapmalıydı. Ancak bu konuda ki beklentiler gerçekleşmedi.
Tamam Trabzonspor’un sağ beki ile sol beki çok iyi mi, üst düzey mi? Değil.
Ama hem Zeki Yavru hem Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş bizim çocuklarımız.
 
Dikkat ederseniz bir maç oynandığında ve bittiğinde terleyen Zeki Yavru, formasında ıslak yer kalmayan isim ise Mustafa Akbaş’tır.
 
Hatta o Mustafa Akbaş burnu kırıldı yine sahaya çıktı ve o forma için ter döktü.
Elbette ki Medjani’nin geri dönmesini önemli buluyorum.
 
Yine Olcay Şahan transferini de gerçekten alkışlıyorum.
Fakat Trabzonspor öncelikle santraforunu yerine koymalıydı.
 
Santraforunu bundan sonraki haftalarda belki alacaktır. Ama Trabzonspor taraftarlarının tedirginliği olan gol yollarında ki eksiklik hala devam etmektedir.
Trabzonspor’un elindeki yıldız oyuncu Mehmet Ekici’ydi.
Bugün hem Galatasaray’ın hem Beşiktaş’ın hem de Fenerbahçe’nin Mehmet Ekici’ye talip olması tesadüf değildir.
 
Kuşkusuz Mehmet Ekici Trabzonspor ile oynamıştır! Şöyle oynamıştır, Erkan Zengin ile kavgası vardır ve Trabzonspor yönetimi Mehmet Ekici’yi kazanmak için Erkan Zengin’i bile göndermiştir.
 
Ancak buna rağmen ilk yarı boyunca Mehmet Ekici sahaya ağırlığını koymamış topu sağa sola çevirmiş o kritik gol vuruşlarını da yapmamıştır.
 
Gelinen noktada Mehmet Ekici Trabzonspor’a ihanet etmiştir.
Bu ihaneti nasıl azaltabilir?
Eğer sezon sonunda serbest kalacak olan Mehmet Ekici Trabzonspor’a bonservis bedeli kazandıracak olursa o zaman bu ihaneti azaltmış olur.
Bursa maçı 3 ihtimalli bir maçtı ancak Trabzonspor Bursa’da kaybettiğinde büyük bir çıkmazın içerisine girecekti. Kazandı ve 3 kritik puan aldı. Futbolcuların hepsini kutluyorum.
 
Özellikle hata yapmasına rağmen gol atanh Yusuf Yazacı’yı kutluyorum. Olcay Şahan büyük bir yetenek ve Trabzonspor’a çok faydalı olacaktır.
 
Sırada Kasımpaşa maçı vardır sonrasında Gaziantep maçı. Görülüyor ki Akyazı Stadı Gaziantep maçına da yetişmeyecek, böyle de bir gerçek var.
Ne yapıp yapıp Trabzonspor muhteşem bir golcü almalı.
 
Son sözüm Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharram Usta’ya;
Kuşkusuz son günlerde medya ve gazete sayfalarında kendisini göremiyoruz. Ama sayın başkan sana bundan sonra ki süreçte yakışan söz değil icraattır.
Ben senin yerinde olsam bir değil iki golcü birden Trabzonspor’a kazandırırım ve İstanbul’da Kasımpaşa maçında sahaya sürerim.
 
Karizmayı bu 3 puan değil 2 golcü kurtarır!