Daha önce Trabzon’a gelmeyen ancak fanatik bir Trabzonspor taraftarı olan Bartınlı Sezgin Arslan’ın mesajı tüm Bordo-Mavilileri duygulandırdı. 

Bartınlı Sezgin Arslan'ın Trabzonspor Aşkı

Önceki gün TRT Spor’da Ersin Düzen’in hazırlayıp sunduğu, Alp Pehlivan’ın da konuk olduğu programa sosyal medya hesabından mesaj gönderen Sezgin Arslan, progama gönderdiği mesajla tüm taraftarların gönlünde taht kurdu. 

Fanatik, bir o kadar da duyarlı ve içten bir Trabzonsporlu olan Sezgin Arslan Bartın’da yaşıyor. Attığı mesaj ile bütün Trabzonspor aşıklarını duygulandırdı. Trabzonlu olmayıp da Trabzonspor’a gönül verenler kervanına Sezgin Arslan da katıldı. Ersin Düzen’in mesajı okumasıyla da kısa bir sürede Türkiye’nin dört bir yanından Sezgin Arslan’a tebrik ve destek mesajları yağmaya başladı. 

İŞTE O MESAJ;

Sezgin Arslan’ın TRT Spor’a gönderdiği mesaj şöyle; “Abi ben aslen Bartın’lıyım ama fanatik bir o kadar da duyarlı bir Trabzonspor sevdalısıyım. Trabzon'u yalnızca haritadan bilirim, canlı canlı görmeyi çok istedim ama olmadı. Biz de görmeden Trabzonspor’a sevdalandık. Çünkü oranın halkının bağlılığı, dik duruşu beni bu takıma aşık etti. 

Hemdiye ninenin ördüğü çorap, kaşkol, patik, Çorumlu kızın Trabzonspor sahaya çıkınca duygulandığında hissettiği aşktır bu. Ben de bunlar kadar olmasa da Trabzonspor aşığıyım. Allah şahittir hiçbir futbolcumuza mağlubiyette yada yanlış hareketinde küfretmedim. Bu takıma küsmedim. Çünkü biz bir aileyiz. Sizden tek ricam, bizler uzaktan bu kadar severken Trabzon'un güzel insanları bu takıma küsmesinler. Bizi onlar aşık etti bu takıma. Vaktinizi aldıysam hakkınızı helal edin lütfen.”