Aynı zamanda Trabzon’un acenteleri bizim stand da kendi müşterilerini ağırladılar. Görmüş olduğumuz ilgi alaka çok üst seviyede idi. 2017 sezonu güzel olacak.’ dedi.

 ‘4 gündür Cidde’de devam eden turizm fuarına katıldık, TTSO olarak Stand açtık. Trabzon’un güzelliklerini anlattık. Aynı zamanda Trabzon’un acenteleri bizim stand da kendi müşterilerini ağırladılar. Görmüş olduğumuz ilgi alaka çok üst seviyede idi. Bu bakımdan Trabzon’un önümüzdeki dönem çok daha fazla turist alacağına inanıyorum. 

Fuara katılan iş adamlarımız eski müşterilerini davet etti ve yeni müşterilerle görüştü. 4 günün sonunda ilgi alaka zirve yaptı. Daha önce Tahran da fuara katıldık. Orada da büyük ilgi vardı. Tahran-Trabzon uçak seferlerinin yoğun taleplerini gördük. Riyad da toplantı vardı, gayrimenkul fuarına da katıldık. 

Trabzon sürekli ön planda. Trabzon’un kendisini takip ettirdiğini gördük. Özellikle Atlas global ve THY’nin standları vardı. Standlara gelenler Trabzon uçuşlarının başlatılmasını istediler. 2017 sezonu güzel olacak.’ 
 
Editör: TE Bilisim