Vatandaşlarla sohbet eden Gümrükçüoğlu, “Devletimiz, 2002’den itibaren her alanda devrim yapan Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde 24 Haziran’dan sonra daha da güçlü adımlarla yoluna devam edecektir” dedi.

Vatandaşı Bilgilendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan akşamlarında her akşam ayrı bir mahalleye konuk oluyor. Dün akşam Ortahisar ilçesinin Gülbaharhatun Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, hemşehrileri ile uzun uzun sohbet etti. Trabzonluların sorularını ayrıntılı şekilde yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

“Daha güçlü adımlarla” 

Mahalle sakinleriyle olan sohbetlerinde 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, 24 Haziran’ın sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti için değil, tüm İslam alemi ve hangi dine mensup olursa olsun tüm mazlum milletler için büyük önem taşıdığını söyledi. Türkiye’nin 24 Haziran’dan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetileceğini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Devletimiz, 2002’den itibaren her alanda devrim yapan Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde 24 Haziran’dan sonra daha da güçlü adımlarla yoluna devam edecektir” diye konuştu.  
 

Editör: TE Bilisim