Yıllardan beri İstanbul dahil birçok yerde tedavi deneyen Ordulu Yılmaz çifti, çareyi Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezinde buldu. OMÜ’de tüp bebek yöntemiyle 25 yıl sonra çocuk sahibi olan çift, şimdi ise kuvözde kontrol altında tutulan bebeklerini ellerine almayı bekliyor. Yılmaz çifti, 1 kilo 100 gram olarak dünyaya gelen bebeklerine doktorlarının ismini verdi. Bebeklerinin adını Umut Davut Yılmaz koyan çiftin mutlulukları görülmeye değer. Doktorlar; 1,5 kiloya ulaşan Umut Davut Yılmaz bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu ve yakın zamanda taburcu olacağını bildirdi.

"25 Yıl Hep Üzüntü Ve Ağlamakla Geçti"

25 yıldır çocukları olmadığını belirten Ayşe Yılmaz, "25 yıl hep üzüntü ve ağlamakla geçti. Daha önce bir çok yerde denedik ama olmadı. Arkadaşlarım, Davut hocayı bize önerdi. Buraya geldim tedavi olup sabırla bekledik. Allah’ıma çok şükür sonunda bebeğimiz oldu. Çok büyük bir mutluluk. Dünyaya onunla gözümü açtım ben. Allah’ım olmayanlara da nasip etsin, evlatsızlık çok zor. Tedavi olmak için İstanbul’a ve farklı yerlere gittik. Üç yer denedik, burası dördüncü. Çocuğum olmadığı için bana üzüntüyle bakıyorlardı. Ben de çok üzülüyordum. Hep ağlıyordum. Çok zor bir şey, evlatsızlık çok kötü. Başkaları yanımda çocuklarını severken ben hep ağlıyordum. Hiçbir zaman Allah’tan umudumu kesmedim. Bebeğim çok iyiye gidiyor. İlk günler hasta oldu ben de çok üzüldüm. Ama şimdi iyiye gidiyor" dedi.

"Doktorumuzun Adını Verdik"

İsa Yılmaz, "Bebek sahibi olmak için 25 yıl bekledik. En sonunda bir bebeğimiz odu. Adını Umut Davut Yılmaz verdik. Bebeğimize doktorumuzunda adını verdik. Üç isimli oldu. Gittiğimiz yerlerde ’kaç çocuğun var’ diye soruyorlardı. Ben de bir şey diyemiyordum. Şimdi güzel bir bebeğimiz var. İnşallah birkaç gün sonra elimize verecekler" şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim