Türkiye’nin Gücüne Güç Katacak

27. Dönem Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olarak seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ömer Topaloğlu bugünde Trabzon’un batı ilçelerini ziyaret ederek teşkilat buluşmaları gerçekleştirdi. En uzun süre iktidarda kalan parti olmasına rağmen, her geçen gün teşkilatlarının ve kadrolarının güçlendiğini belirten Topaloğlu, ‘Gittiğimiz her ilçede gördüğümüz yüksek enerji ve hassasiyet bizleri mutlu ediyor. 

Bu kadrolarla Türkiye’nin tüm hedeflerine en hızlı şekilde kavuşacağına inancım tam. 
24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler kadar aynı tarihte gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimi de çok ama çok önemlidir. 

Mecliste gücünü arttıracak olan AK Parti kadroları başkanlık seçiminde de Dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek bir oy ile başkan seçecektir. Sadece AK Partililer değil, Türkiye’nin istikrarını ve kalkınma hızını dikkatle seyreden birçok farklı parti mensubunun da kararı Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacaktır.

Sayın Erdoğan’ın başkan olması konusundaki yüksek ısrarımız ve hassasiyetimizin sebebi, Türkiye’de tıkanan bazı hizmet kanallarının açılması, TBMM’nin daha etkin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin daha hızlı kararlar alabileceği gerçeğini görmemizden kaynaklanmaktadır. 

Bu uğurda görev verilsin verilmesin 24 Haziran tarihine kadar çalmadık kapı, gidilmedik esnaf, uğranmadık sokak kalmayana kadar çalışacağız. Tüm teşkilatlarımızın da aynı hassasiyeti taşıdığına şüphemiz yoktur’ ifadelerini kullandı. Topaloğlu, Trabzon’un doğu ilçelerinde teşkilat ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu.

Hizmet kervanı devam edecek

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı İbrahim Kul, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Kul ziyaretlerde yaptığı açıklamada, “Bu yola hizmet etmek için çıktık. Kapı kapı gezeceğiz, hizmet kervanını devam ettireceğiz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa ederek Trabzon AK Parti’den milletvekili aday adayı olan İbrahim Kul, teşkilat ziyaretlerini bugün de sürdürdü. 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Parti iktidarları döneminde Trabzon’umuza sayısız hizmetler yapılmıştır. Bakınız, Karadeniz Sahil Yolu’nun tamamlanması bölgenin atar damarını açmak gibi bir hizmettir. Akyazı’daki Şenol Güneş Kompleksi şehrin yıllardır özlemle beklediği bir hizmettir. Şehrimizde yapılan kentsel dönüşümler, akıllı kavşaklar, Erdoğdu Yolu, Kanuni Bulvarı gibi hizmetler Trabzon’un sıkışan yapısını rahatlatacak önemli hizmetlerdir.
 
Sadece merkezde değil, 18 ilçede, köy yollarının asfaltından, betonuna, içme suyundan kanalizasyonuna Trabzon’a çağ atlatan hizmetler kervanı sayın bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, muhtarlarımız, kamu kurumlarımız sayesinde yapılmaktadır. Tüm bu hizmetlerin Trabzon’a yapılması noktasında özel hassasiyet gösteren Sayın Cumhurbaşkanımız ve 24 Haziran’da Başkan seçeceğimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. 

Eski para ile 21 katrilyonluk yatırım Türkiye’de sadece Trabzon iline yapılmıştır. Bu da Ak Parti döneminde Trabzon’a verilen hizmetlerin ne kadar büyük olduğunun en önemli göstergesidir. Bizlerde bu hizmetlerin daha arttırılması ve tabana yayılması noktasında tecrübelerimizi şehrimiz adına kullanmak için bu yola çıktık. Ziyaretler esnasında dokunduğumuz, emek verdiğimiz birçok hizmeti de yeniden yerinde görmek, bunların teşekkürünü almak ayrı bir mutluluk. Destekleriniz ile birlikte Allah’ta nasip ederse şehrime hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağım’ şeklinde konuştu.

‘Trabzon adına bende varım’

“Trabzon adına bende varım” diyen Diş hekimi Sema Şen Günaydın açıklamasında; “Mazlumların umudu, kimsesizlerin kimi, Anadolu’nun bağrından çıkan, bu hareketin lideri Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin “Yeter Söz Milletin” diyerek başlattığı bu harekette ülkemiz ve Trabzonumuz adına bende varım.” dedi.  24 Haziran seçimlerinin çok daha özel olduğunu vurgulayan Günaydın, “Her seçim özeldir, ancak 24 Haziran seçimleri daha özeldir. Zira Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ülkemiz ve ilçemiz adına her alanda kalkınmamız adına fayda sağlayacak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıyacaktır. 24 Haziran 2018 milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bölgemizin yerli ve milli evladı olarak ülkemize hizmet etmeye hazır olduğumu açıklıyorum.” şeklinde konuştu.

O’na Güvenin

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekili aday adayı olduktan sonra bilgi birimi, gülen yüzü ve mütevaziliği ile dikkat çeken Prof. Dr. Süleyman Güven hem vatandaşlardan hem de partililerden büyük destek buldu, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekibinde yer alabileceğini gösterdi. Bir haftadır sahada olan ve kendini anlatan, anlatırken vatandaşlarla hasbihal olan Süleyman Güven, hafta sonunda yapılacak olan temayül ile ilgili tabandan büyük ilgi gördü. 

Doktorluk mesleğini yaparken Bölge insanına büyük emekleri geçen Prof. Dr. Süleyman Güven, listede yer alması ve seçilmesi halinde Trabzon’a her alanda ciddi hizmetler yapacak bilgi birikim ve kapasitede. Ak parti camiası ile buluştuğu günden itibaren ilçe teşkilatlarında da sempatisi ilgi alakası ve ikili ilişkileri ile birlikte önemli izler bırakan Prof. Dr. Süleyman Güven milletvekili aday adayları arasında öncelikli tercih edilecek isimler arasına girdi.
 
Editör: TE Bilisim