Trabzon’un Güven’cesi

AK Parti Trabzon’da milletvekili aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Yine önemli isimler adaylıklarını açıkladılar. Başvuru dilekçesini il Başkanı Haydar Revi’ye veren Prof. Dr. Süleyman Güven, ‘Trabzon’un Güven’cesi Süleyman Güven’ sloganıyla hizmet için yola çıktığını belirtti.

Hizmet İçin Varız

Eğitimci Yasin Aydın, “AK Parti, sadece bir parti değil bir davadır. Bu davanın bir neferi olmaktan da onur ve gurur duyuyorum” derken Cevat Birinci ise, “Hizmet için yola çıktık. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her daim yanındayız” dedi.

Önemli İsimler

Ayrıca Hasan Küçük, Aydın Demirci, Hızır Ali Deniz, İbrahim Keskin, İsmail Hacıoğlu, Mehmet Karaoğlu, Nihat Tosun, Serkan Piyale, Semih Peker, Yunus Karabela, Deniz Kuruçelik, Ahmet Ziya Öztürk, İbrahim Kul, Selçuk Çebi, Zehra Ermiş, Necmi Mazlum da adaylık başvurularını yaptılar.

Öztürk Ve Karaoğlu

Adaylık Başvurusunu yapan Mimar Hatice Öztürk, “Yerel yönetimde hizmet ettiğim bu kutlu davaya genel siyasette bende hizmet etmek istiyorum” derken Mehmet Karaoğlu ise, “Bizler, partimizin hedefleri doğrultusunda, omzumuzdaki yükü ağırlaştırmaya hazırız” dedi.
Editör: TE Bilisim