Bu kapsamda İlçe Kaymakamlığının himayesinde Görele Muhtarlar Derneği ve Görele halkının da desteği ile Afrin’deki Mehmetçiğe verilmek üzere 2 ton kavrulmuş fındık yola çıktı. Afrin’de terör örgütleriyle savaşan Mehmetçiğe destek ve moral vermek amacıyla fındık gönderdiklerini belirten, Görele Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Serçe, Muhtarlarımızın ve Görele halkının Mehmetçiğimize verdikleri destekten dolayı mutluyuz. Biz şu an buradayız ama gönlümüz Mehmetçiğimizle, beraber. Şunu bilsinler ki gerektiğinde bizlerde yanlarında olacağımızdan emin olsunlar. 

Muhtarlarımız ve ilçe halkımızın katkılarıyla toplanan paralarla 2 ton kavrulmuş fındığı satın alarak özel paketlenmiş kavrulmuş fındığı iletmek istedik. Mehmetçiğimize başarılar diliyoruz Allah yardımcıları olsun" dedi. 

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, "Görele halkının Mehmetçiğin yanında olduğunu belirtmek istiyoruz. Muhtarlarımız ve Görele halkıyla birlikte yola çıkarak Afrin’de terör örgütleriyle savaşan Mehmetçiklerimize göndermek istediğimiz 2 ton kavrulmuş fındığın ücretini Muhtarlarımız ve Görele halkının katkılarıyla karşıladı. 2 ton kavrulmuş ve paketlenmiş fındığı Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiğimize gönderdiğimiz fındığın Hatay Valiliği- Hassa Kaymakamlığına teslim edilmek üzere yola çıktı. Emeği geçen bütün kurum ve kişilere şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim