Tv8’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Suvivor yarışmasına katılan Şalpazarlı hemşerimiz Sabriye Şengül girdiği onuncu eleme potasından da çıkarak tüm tahminleri alt üst etti. 

Yarışmanın başından itibaren kardeşim dediği boksör Adem Kılıççı ile çok iyi ilişkiler kuran ve birlikte hareket eden Sabriye Şengül yine kendi ifadesi ile Fantastik Dörtlü olarak adlandırdığı Serhat Akın, Sema, Furkan ve İlhan Mansız’ın hedefi haline gelmişti. Yarışmanın başından beri Sabriye’yi hedef alan Fantastik Dörtlü 1,5 aydır tartışmaları geride bırakarak yenilmez altılı olduk söylemi ile Sabriye ve Adem’i kucakladıklarını açıklamışlardı.  

Serhat Ve Sema Çılgına Döndü

Bir önceki hafta Adem Kılıççı’nın talebi ile fantastik dörtlü tarafından Gönüllüler Takımından Ogeday ve Volkan’ın karşısında potaya çıkarılmayan Sabriye Şengül, Pazartesi TV’de gösterilen dokunulmazlık oyununu Ünlüler Takımı’nın kaybetmesiyle yeniden yazılarak potaya girmişti. Aynı gün bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıççı’nın Sabriye’nin isteği üzerine Furkan’ın potaya koyması özellikle Serhat ve Sema’nın büyük tepkisini çekmişti.

Yine Potadan Çıktı  

Salı günü yayınlanan dokunulmazlık oyununu da Ünlüler Takımı kaybedince bu kez İlhan Mansız kendi isteği ile üçüncü aday olarak potaya yazıldı. Toplu SMS sonucu ile değerlendirme yapılan eleme potasından Sabriye ve İlhan Mansız’dan daha az SMS alan Furkan adaya veda etti.   Furkan’ın elenmesi özellikle Sema ve Sarhat’ı çılgına çevirirken Gönüllüler Takımı ile sohbet ederek Adem ve Sabriye’ye ağır eleştiriler yönelttikleri görüldü. Sema’nın bireysel dokunulmazlıklar vasıtasıyla Kıbrıs’a gitmeyi garantilediği yarışmada kalan 8 yarışmacıdan 4 kişi daha Kıbrıs’a gidecek. Adem, İlhan ve Ogeday’ın Kıbrıs’a gitmesine garanti gözü ile bakılırken kalan 1 kişilik kontenjan içinde Serhat, Sabriye ve Berna iddialı adaylar olarak gösteriliyor. 

Semih Öztürk’e Büyük Tepki

Yarışmanın ardından yayınlanan Survivor Ekstra programında Sabriye’ye ağır hakaretler yapan yorumcu Semih Öztürk’e sosyal medyada yoğun bir tepki var. Yarışma ile ilgili hiçbir tahmini çıkmayan ve aylardır sürekli Sabriye’yi eleştirerek pirim yapmaya çalışan Semih Öztürk’ün hemşerimiz Sabriye’ye yönelttiği ağır eleştirilere Sabriye’nin her potadan çıkarak gereken cevabı verdiği ifade edildi. Aynı programda sadece sunucu Esra Eron’un tarafsız ve objektif yorumlar yaptığı ve sorular sorduğu görüldü.
Editör: TE Bilisim