AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon'un bazı ilçelerini ziyaret etti. Köprübaşı, Sürmene, Araklı, Arsin ve Yomra ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Milletvekili Köseoğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Olağan Kongresinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla pazar günü gerçekleştirileceğini anımsatarak, vatandaşları kongreye davet etti. 

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) organizasyonunda Amerika'da 10 gün süren programlara katıldıklarını anlatan KEFEK Üyesi Köseoğlu, gerçekleştirdikleri temaslara ilişkin bilgi aktardı. Köseoğlu, FETÖ'nün gerçek yüzünü ABD'de gerçekleştirdikleri temaslarda dile getirdiklerine dikkat çekerek, şunları kaydetti: 

"177 ülkede okulları aracılığı ile yapılanan ve ele başı ABD'de yaşayan FETÖ, tüm dünya barışını tehdit eden en önemli ve tehlikeli terör örgütüdür. İkili görüşmelerde bulunduğumuz ülkelerin kadın parlamenterlerine 'tehlikenin farkına varmak için felaket yaşamayı beklemeyin.' uyarısında bulunduk. Yine kadına şiddet, kadın istismarı ve kadının çalışma hayatında ve siyasetteki temsilinin artırılması konusunda Türkiye'nin attığı adımları anlattık. Bu konuda Türkiye olarak diğer ülkelerle işbirliği yapma konusunda hazır olduğumuz çağrısında bulunduk. Bir diğer önemli konu olan Suriyeli sığınmacılar ve buna bağlı olarak yürüttüğümüz AfrinHarekatı ile ilgili de düşüncelerimizi ifade ettik."
 
Editör: TE Bilisim