Bebeğiyle Öldü

Akyüz ailesi bir diğer acıyı ise İstanbul’da yaşadı. Mustafa Kemal Akyüz’ün kızı Tuğba Alireisoğlu hastalanan oğlunu Vakıf gurabaya doktora getirdi. Hastanede aniden düştü ve komaya girdi. Karnındaki bebeğiyle birlikte yaşama veda etti.
 
Çok Başarılıydı

Trabzon Fatih Devlet Hastanesinde yıllarca Dr. Aydın Aydın ile birlikte hastalara şifa veren Beyin Cerrahi Uzmanı  Ahmet Akyüz bu sabah yaşamını yitirdi. Aydın Aydın’ın ölümünden kısa süre sonra bir doktorun daha sonsuzluğa uğurlanması camiada büyük üzüntü yarattı. 

Akyüz ailesi bir diğer acı haberi ise İstanbul’dan aldı. Yaklaşık 2 ay önce İstanbul’da hastalanan çocuğunu Vakıf Gureba hastanesine doktora getiren Tuğba Akyüz Alireisoğlu sıra beklerken aniden yere yığıldı. Acil müdahale yapılan ve yoğun bakıma alınan 37 yaşındaki genç kadın tüm müdahalele rağmen kurtarılamadı. Edinilen bilgilere göre genç kadını karnındaki bebeği zehirlemişti.
 
Yukarı Kışlacık köyünden Mustafa Kemal Akyüz’ün kızı olan Tuğba Alireisoğlu’nun cenazesi bugün Dr. Ahmet Akyüz’ün cenazesi ile birlikte Of Çarşıbaşı camisinden son yolculuğuna uğurlanacak.
 
Editör: TE Bilisim