Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Muhammet Sait Gürsoy ve Ak Parti Teşkilat Başkanı Uğur Aydın,  21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Başkan Yusuf Turgut’a ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhammet Sait Gürsoy ziyaretinde, “Öncelikle size ve ekibinize başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Sizlerle gurur duyuyoruz, Rabbim İnşallah utandırmaz ve hayırlı güzel hizmetler nasip eder. Bu gün 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü. Bütün Trabzon Basınının gazeteciler günü kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi. 

Bazıları Arap Turizmini Fırsata Çevirdi

Gürsoy, Körfez ülkelerinden Trabzon’a gelen Arap turistlerle ilgili yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Araplar buraya İslam’ı daha iyi yaşadıkları için geliyorlar. Her açıdan burada daha rahat edip şehre adapte oluyorlar. Mesela camileri kolayca buluyorlar. Burada kendilerini rahatta görüyorlar. Ama bazen kandırıldıklarını da gözlemliyoruz. Bazılarımız ne yazık ki bunu fırsata çeviriyor. Bunu yapmamamız lazım. Ne yazık ki biz bir şeyleri yaparken uzun değil kısa vadeli düşünüyoruz”
 
Editör: TE Bilisim