Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayları Cevat Kurt, Ümit Çebi ve İbrahim Baş, Beşikdüzü ilçesinde yaptıkları seçim çalışmaları kapsamında esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Beşikdüzü halkının yakın ilgi gösterdiği vekil adayları kendilerine uzanan dost ellere birer gül vererek karşılık vermiş oldular.

Seçim döneminde bütün siyasilerin halka bir şeyler vadettiğini söyleyen Saadet Partisi Milletvekili adayı Cevat Kurt, ““iş kişinin aynasıdır, lafa bakılmaz” atasözünü hatırlatmak isterim” dedi. Kurt şöyle devam etti: 

“ Milli Görüş siyaseti Cumhuriyet Tarihimiz boyunca Merhum Erbakan Hocamızın önderliğinde çeşitli hükümetlerde, bazen koalisyonun küçük ortağı ve bazen de büyük ortağı olarak görev aldı.  

Her ne şekilde görev almış olursa olsun her zaman üreten ve halkı kalkındıran yatırımlar yaparak milletimizin gönlünde hak ettiği yeri almıştır. Bu bakımdan,  yaptıklarımız yapacaklarımızın işaretidir diyoruz. Bu noktada Saadet Partisi olarak sözümüz şudur ki: Denenmiş bir daha denenmez. 16 yıldır tek başına iktidar olanın şunu yapacağım seçilirsem demesi kadar saçma ve manasız bir şey olamaz. Artık Saadet vaktidir” dedi.
Editör: TE Bilisim