Nisan Ayında Sezon Açılacak 

Trabzon'un Yomra Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ile 12 bin tonluk asfalt protokolü imzaladı. Asfalt sezonunu Nisan ayında açmayı planlayan Yomra Belediyesi yeni sezonda da 12 bin ton asfalt dökerek, eksikleri tamamlamayı amaçlıyor.Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 2017 yılı içerisinde geçerli olmak suretiyle Ortahisar Belediyesi ile 12 bin tonluk asfalt protokolü imzaladıklarını belirtti. 

Eksiklerimizi Gidereceğiz 

25 mahallenin ana arterini asfalt ve betonla buluşturduklarını ifade eden başkan Sağıroğlu, “ Geçtiğimiz yıllarda asfalt ve betonlamada hummalı çalışmalar gerçekleştirdik. Mahallelerimizde yine de eksiklerimiz var. Ara yollar ve tamir yapacağımız yollar. Bu çalışmalarımızı da yürütmek için geçtiğimiz yıllarda özel sektörden ücret mukabilinde asfalt alıp eksiğimizi gideriyorduk. 2016 yılında yaptığımız gibi bu yıl da Ortahisar Belediyemiz ile protokolümüzü yaptık. 12 bin ton asfalt alıp Nisan ayında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

Ortahisar Belediyesi’ne Teşekkür
 
Ortahisar Belediyesi ile uyum içerisinde çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan İbrahim Sağıroğlu şöyle devam etti; “Bizlere asfalt temininde bulunan, her zaman, her türlü isteğimizde bizlere abi belediyeciliği yapan Ortahisar Belediyemizin değerli belediye başkanı Ahmet Metin Genç'e ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyorum. Uyum içerisinde çalışmalar yapıyoruz.”
 
Editör: TE Bilisim