Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün; Hayrat ilçesi Merkez Mahallesi, Ortahisar ilçesi İncesu Mahallesi, Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi, Düzköy ilçesi Gürgendağ Mahallesi ve Maçka ilçesi Gürgenağaç Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. 

Büyükşehir Belediyesi dün ayrıca Şalpazarı ilçesi Akkiriş Mahallesi, Ortahisar ilçesi Pınaraltı Mahallesi, Arsin ilçesi Üçpınar Mahallesi, Tonya ilçesi Kalınçam Mahallesi, Sürmene ilçesi Güneyköy Mahallesi, Ortahisar ilçesi Doğanköy Mahallesi, Akçaabat ilçesi Sertkaya Mahallesi ve Maçka ilçesi Atasu-Çaycılar-100. Yıl Grup Yolunda betonlama çalışması icra etti. 

Asfaltlama ve betonlama çalışmalarının yanı sıra yollarda malzemeli bakım, kanaval bakım ve heyelan temizliği çalışmalarını da aralıksız olarak sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Maçka ilçesi Kaynarca Mahallesi, Akçaabat ilçesi Akören Mahallesi, Arsin ilçesi Atayurt ve Çardaklı mahalleleri ile Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü.

Dün itibariyle 18 ayrı noktada yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi il genelinde aciliyet sırasına göre menfez ve taş duvar gibi sanat yapıları inşaatlarına da aralıksız olarak devam ediyor.
 

Editör: TE Bilisim