Trabzon’un Çaykara ilçesi Baltacılı Mahallesinden Elif Baltacıoğlu 23 yaşında Ankara´da hayatını kaybetti. Baltacılı Mahallesinden Öğretmen Mustafa Baltacıoğlu´nun Torunu Trabzon´da İkamet eden Ayhan Baltacıoğlu´nun Kızı olan Elif Baltacıoğlu uzun zamandır Akciğer rahatsızlığı hastalığı ile mücadele ediyordu.

Akciğer Nakli için uzun süre bekleyen Elif  Baltacıoğlu´na Ankara´da Akciğer bulundu. 3 Gün önce Akciğer nakli gerçekleştirilen Elif Baltacıoğlu daha sonra yoğun bakım Servisine kaldırıldı.

Yoğun Bakım servisinde 3 gün yaşam mücadelesi veren Elif Baltacıoğlu ne yazık ki Yaşam Mücadelesini kaybederek 17 Haziran 2019 Pazartesi sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Hayatının baharında henüz 23 yaşında hayatını kaybeden Elif Baltacıoğlu´nun Genç Yaşta Hayatını Kaybetmesi Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdu.

Merhum Elif Baltacıoğlu´nun Cenazesi Ankara´dan Çaykara İlçesine getiriliyor. Elif Baltacıoğlu 18 Haziran 2019 Salı Günü Öğle Namazına müteakip Yeşilalan  Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Baltacılı Mahallesinde bulunan Aile Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.
Kemal Çuman

Editör: TE Bilisim