Bektaş yaptığı açıklamada şu iddialara yer verdi: Komşularımız 50’ye yakın büyük baş hayvan besledikleri için evimizde kokudan rahatsız olduk ve geçtiğimiz yıllarda durumu yetkililere bildirdik. Geçmişte yaşadığımız bu şikayet etme durumundan dolayı ‘komşu’ dediğimiz şahsın kendisi ve aile bireyleri bizlere saldırmıştır ve evimi basmıştır. 

Daha sonra kendi tapulu arazime, evimin önüne yaptırdığım balkonu ‘Arabayla dönerken yıktık’larını iddia etmişlerdir fakat kendilerinin duvarı kasti bir şekilde balyozla yıktıklarını hem jandarmaya hem de savcılığa anlattım. Fakat ne jandarma nede savcılık konuyla ilgilendi. 

Şuanda olay mahkemeye intikal etmiş durumda ve ben huzursuzluk çıkmasın diye 1,5 yıldır evime gidemiyorum. Ailemle kirada kalıyoruz. Bu olaya seyirci kalan Çiçekli mahalle muhtarı ve yetkililer beni ve ailemi mağdur etmiştir. 

Ben gerçekten devletine hizmet eden, milletine asla sırtını çevirmeyen yetkililerimize sesleniyorum. Gelin bu işi çözün. Evimize barkımıza yabancılaştırıldık. Huzursuzluk çıkmasın diye köyümüze gidemiyoruz. Ailemin psikolojisi bozuldu” ifadelerini kullandı. Öte yandan yaşanan gelişmelerden dolayı tarafların mahkemelik olduğu bilgisine ulaşıldı.
 
Editör: TE Bilisim