Yeşilçiçek, Başkan Gürsoy’a 2019 yılında yapılanları ve yapılacak olanları, 2020 yılına dair planlanan yatırımları rapor halinde sundu. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gürsoy, “AKSA Doğalgaz yetkililerine yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 

Bu yıl içerisinde yapılan yatırımlarla birlikte ilçemizde doğalgazın ulaştığı noktalar oldu ve yıl sonuna kadar 1. etap çalışmaları devam edecek. 2020 yılında da 2.etap çalışmaları planladığımız şekilde başlayacak ve kısa bir süre içerisinde bitirilecektir. Alt ve üst yapı çalışmalarında hızlı bir ilerleme kaydedildi fakat vatandaşımızın doğalgaz aboneliği noktasında ilgisiz olduğunu abone sayısında görüyoruz. 

Kapısına kadar doğalgaz gelen vatandaşlarımızın en kısa sürede doğalgaz aboneliğini başlatması için AKSA Doğalgazın belediye binamızdaki ofisine uğramasını rica ediyorum. Ne kadar fazla talep olursa yatırımlar da o derece hızlı bir şekilde ilerleyecek ve hemşerilerimiz daha rahat ve daha konforlu bir şekilde hizmet alımına devam edecektir. 

Bu güzel hizmetin ilçemize ulaşımı noktasında Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanımız şu anda Hazine ve Maliye Bakanımız olan Sayın Berat Albayrak’a, ilçemize gelerek bizzat doğalgaz hizmetinin ilk ateşini yakan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, AKSA Doğalgaz yetkililerine ve emeği geçenlere, hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim