AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Zülküf Dilli: 

“Biz, çok genel başkanlar, başbakanlar gördüm. Göğsüm kabararak dinlediğim, dünyaya meydan okuyan, milleti için uygu dahi bile uyumayan bir liderimiz var. 2002 yılından şuana kadar aradan geçen 16 yıla baktığımızda gecesini gündüzüne katarak çalışan liderimize minnettarız.  

Muhalefete baktığımız zaman ne CHP’nin, ne İYİ Parti’nin, ne SP’nin, ne de DP’nin herhangi bir programları yok, neyi nasıl yapacaklarını da bilmiyorlar. Tayyip Erdoğan aday olmasın diye görü görüne bir inat peşindeler. Ama bundan yıllar önce Sayın Abdullah Gül için de olmasın diyorlardı. O gün Abdullah Gül’ü kabul etmeyenler bugün Abdullah Gül’ü kurtarıcı olarak peşine gitmişlerdir. Programı, düşüncesi, dünya ufku olmayan insanlar çıkıp, dünyanın gıpta ile baktığı bir lidere iftira atıyorlar, o olmasında kim olursa olsun.  Sanki sınır davaları var” diye konuştu. 

Milletvekilliği için 58 aday adayının başvurduğunu ifade eden Dilli:

 “Sayın Cumhurbaşkanımıza karınca katarınca, gücümün yettiğince, tecrübelerimle katkı sağlamak, ülkem adına katkı sağlamak, ülkemin geleceğini düşünerek Sayın Cumhurbaşkanımızı bu seçimi alması gerektiğine inandığım için aday adayı oldum. Bölgemde de Büyükliman havzasında da yıllar siyasetin içermesinde olduğum için, belirli bir ağırlığımın olduğunu düşünüyorum. Onu aday olsam da aday adayı olarak kalsam da bu katkıyı sağlamak için gecemi gündüzüme katıp ilçe yönetim kurulu üyesi gibi, ilçe başkanı gibi, belediye başkanı gibi çalışacağım. Onun için aday adayı oldum. Memleketimi seviyorum, milletimizi seviyorum, Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyorum. Böyle bir liderle çalışacağım için mutluyum, gururluyum. 

Vatandaşlarımız bizi çok iyi tanıyor. Bugüne kadar verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdim, bundan sonra da getirmeye devam edeceğim. Ben inanıyorum muhalefetteki diğer partilerin içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecek insanlar var. Bunu samimi olarak söylüyorum.  Aday olmasam da olmasam da 58 aday tek yürek olup çalışmalıyız. Ben aday gösterilmesem de adaymış gibi çalışacağım”  dedi.
 
Editör: TE Bilisim