Her fırsatta kahvaltı sofralarında vatandaşla buluştuğunu ifade eden Başkan Kasap, kahvaltının ardından Kavaklı Mahallesi muhtarlığı önünde vatandaşla çay içip sohbet etti.  

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek kurumsal bir belediyecilik anlayışıyla her zaman çözüm odaklı olarak çalıştıklarını belirten Başkan Kasap, sorunların çözümleri için vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Kasap’ı kahvaltı sofrasında ağırlayan Kavaklı Mahallesi muhtarı Osman Avcı ve mahalle halkı mahallenin hem sorunlarını anlattı hem merak ettikleri konuları hakkında bilgi aldı hem de yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Kasap’a teşekkür etti.

Hizmete  Başlıyor

Rize Belediyesi tarafından şehrimizin otopark sorununun çözümü noktasında sahil dolgu alanı üzerinde başlatılan 700 araç kapasiteli otoparkprojesi çalışmalarını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yerinde inceledi.  Rize Belediye Sahil Açık Otoparkının incelenmesi sırasında araç sahibi vatandaşlarla selamlaşan Başkan Kasap, “Araç sahibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı otoparkımızın küçük eksikliklerini tamamladıktan sonra en yakın zamanda açılışını yapacağız” dedi.  

Başkan Kasap aynı zamanda, otopark bariyerlerini deneme amaçlı olarak da kendi makam aracıyla otoparka giriş ve çıkış yaptı. 
İlyas GÜR
 

Editör: TE Bilisim