Merkeze bağlı Zahit Mahallesi'nde 12 bin metrekare üzerine inşa edilecek ve merhum iş adamı Hacı Kıyasettin Şentürk'ün adını taşıyacak cami ile öğrenci yurdu, Kur'an kursu ve ilkokul binası inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Burada konuşma yapan Bakan Ağbal, "Allah, hayırsever iş adamımızdan razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatlarıyla rahmetli babalarının vasiyetini yerine getiriyorlar. Allah bu tür hayırseverlerimizi inşallah artırsın. Bayburt her şeyi hak ediyor, her şeye layık. Önümüzdeki dönemde de inşallah hep beraber Bayburt'ta AK Parti döneminde başlayan hizmet kervanına, hizmet yarışına aynı şekilde devam edeceğiz. İnşallah güçlü Bayburt'u, güçlü Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz" dedi.

Bakan Ağbal, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy'un duasının ardından protokol üyeleriyle butona basarak inşaatların temelini attı.

Törene, Vali Yusuf Odabaş, Yargıtay Birinci Başkan Vekili Abdulkadir İlhan, Anayasa Mahkemesi Üyesi Hicabi Dursun, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu, AK Parti Milletvekilleri Şahap Kavcıoğlu, Cihan Pektaş, AGİTPA Türk Grubu Başkanı Vedat Bilgin ile Belediye Başkanı Mete Memiş katıldı.
 

Editör: TE Bilisim