Eşi Osman Arslantaş'ın da yardım ettiği fedakar anne, kızlarının her türlü ihtiyacıyla bıkıp usanmadan ilgileniyor.

Arslantaş, yaptığı açıklamada, herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan 4 çocuğunun evlenerek kendi yuvalarını kurduğunu ancak Zehra, Zeynep ve Reyhan'ın engelleri nedeniyle kendisine bağımlı olduğunu söyledi.

Herşeyleri Bize Bağlı

Engelli üç kızını bir an yalnız bırakmadan her türlü ihtiyaçlarını, yaşının ilerlemesi ve geçirdiği bel ameliyatları nedeniyle zor da olsa yerine getirdiğini anlatan Arslantaş, "İlk doğduklarında herhangi bir şeyleri yoktu. O zaman normal çocuk gibi emeklediler ama sonradan gezemediler. O dönemler çok doktora gittik. Baktırmadığımız yer kalmadı, 'Çaresiz bir hastalık' dediler ve bizi gönderdiler" dedi.
Arslantaş, engelli çocuklarının yardım almadan hiçbir şey yapamadığını belirterek, "Her şeyleri bize bağlı.  Ben ağlarım, onlar da benimle birlikte ağlarlar" diye konuştu.

Hiç Bir İsteklerini…

Bir anne olarak bu çocuklarını diğer çocuklarından ayrı tutmadığını ve bakımları "Öf" bile demeden yerine getirdiğini vurgulayan Arslantaş, şöyle devam etti: "Allah bunları bana neden verdi, demedim. Sadece 'Allah'ım bunları benden sonraya bırakma' derim. Ben bu çocuklarımın benden sonraya kalmasını istemem çünkü benden sonraya kalmalarını düşünemem, kalmasınlar benden sonraya, Allah'tan bunu isterim. Hiçbir zaman da kızmadık, bağırmadık, dövmedik" Arslantaş, çocuklarının hiçbir isteğini geri çevirmeden yaptığını da ifade etti.
 
Editör: TE Bilisim