Ankara 100. Yıl’da meydana geldi. Trabzonlu Çebi ailesinin oğlu Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Hüseyin Devrim Çebi ailesiyle yaşadığı evin 15. katından atlayarak intihar etti. İddiaya göre bir dersinden kalınca yaşamına son verdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  Çebi’nin cenazesi Karşıyaka mezarlığında defnedildi.

Bugünmüş Gibi…

Baba Ahmet Kerem Çebi oğlunun ölümünün ardından sosyal medya hesabında şu paylaşıma bulundu; “Oğul, 14 Eylül 1995'te Ankara Altındağ'daki Zübeyde Hanım Doğumevi'nde doğduğunda, annenin kucağından avuçlarımın içine almış seni, sana tüm sevinçli şaşkınlığımla uzun uzun bakmıştım, bugünmüş gibi anımsıyorum! Oğul, bugün öğle öncesinde, Ankara 100. Yıl'daki evimizin bulunduğu binanın 15. katından atıp kendini, incir çekirdeğini bile doldurmayacak bir nedenle, Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü derslerinden yalnızca birinden başarısız olacaksın diye, canına kıydın!

Çok zor bir acı!..

Oğul, Ankara Altındağ'daki Zübeyde Hanım Doğumevi'nde bundan 23 yıl 9 ay önce seni avuçlarına alan şu ellerim, yarın senin bedenini Karşıyaka'da toprağa teslim edecek, biliyor musun?
Biliyor musun oğul, şimdiye değin envay çeşit acı tanıyıp sınıflandıran belleğim, evlat acısı gibi zoruna rastlamamıştı! Evlat acısı çok zor bir acı babam, çok zor bir acı!.. Evlat, söyler misin, bundan böyle ben kime ağız dolusu "babam" diye sesleneceğim?
 
Editör: TE Bilisim