Mağmat Geçit Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’nda hemşehrileri ile uzun süre sohbet eden Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. 

Programda mahalle halkının sorularını da yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyük bir güç haline geldiğini ifade etti. Batı’nın bundan büyük ölçüde rahatsızlık duyduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, “Bizim güçlü olmamız işlerine gelmiyor. Çünkü güçlü Türkiye varken Orta Doğu’da istedikleri gibi at oynatamıyorlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki büyük Türkiye, Batı’nın planlarını bozuyor. Bunun için şer odakları bize karşı ellerinden geleni yapıyor! İşte burada millet olarak bize düşen büyük bir görev var: 

Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece onlar kaybedecek, biz kazanacağız! Bize düşen görev, birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde muhafaza etmektedir. Şer odaklarının, içimizdeki hainlerin kaybetmesini, ülkemizin bir dünya devi olarak dünyaya huzur getirmesini istiyorsak bir ve beraber olmak zorundayız” diye konuştu.  

Mağmatlılar Derneği Başkan Yardımcısı Şenol Şensoy, Genel Sekreter Atilla Şensoy, yönetimden Gökhan Çolakoğlu ve Muhtar Temel Kılıç başkan Gümrükçüoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
 

Editör: TE Bilisim