Birlik Vakfı Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Cemil Usta Restoran’da gerçekleşen kahvaltıda Trabzon basını ile bir araya geldi. Trabzon Şube Başkanı Ergin Aydın basın toplantısında vakfın amaçları ile ilgili bilgi verdi, yapacakları faaliyetleri açıkladı, gençleri düzenleyecekleri konferansa davet etti. Birlik Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ergin Aydın basına vakıfla ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;  “Birlik Vakfı Trabzon Şubesi olarak, vakfımızın gayesi doğrultusunda Trabzon’da hem halkımızı, hem de geleceğimizin teminatı gençlerimizi bilinçlendirmek amacıyla her ay bir konferans düzenlemek istiyoruz” dedi.  

İlk Konferans Yakında

İlk konferanslarını Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş ile birlikte düzenleneceklerini belirten Aydın, “İlk konferansımızı Sosyolog – Yazar Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş’ın konuşmacı olacağı “Küresel güçlerin hedefinde ki Türkiye” konulu bir konferansımızı 25 Kasım 2016 tarihinde 18.00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğiz. Tüm gençlerimizi ve halkımızı davet ediyoruz.” 

3 Yıldır Faal

Birlik Vakfı’nın kuruluşu ile ilgili bilgi veren Ergin Aydın, “Kurucuları arasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanımız İsmail Kahraman beyinde bulunduğu Birlik Vakfı 29 Mayıs 1985 yılında kuruldu” dedi.  Trabzon Şubesi ise 2013 yılında Kurucu Şube Başkanı Ergin Aydın başkanlığında kurulurken vakıf, faaliyetlerini 3 yıldır devam ettiriyor.

Yönetim Kurulu 

Vakfın Trabzon Yönetim Kurulu Üyeleri,  Mehmet Üçüncüoğlu, Mustafa Akkaya, Zafer Ofluoğlu, Abddurrahim Değirmenci. Halil İbrahim Malkoç, Ali Faik Hacıoğlu, Necmi Mazlum, Ali Ayvazoğlu, Ahmet Metin Genç, Bülent Öztürk, Eyüp Aktürk ve Nuri Aydınlı isimlerinden oluşuyor. 

Sonay ÇALUK
 
Editör: TE Bilisim