Ortahisar Belediyesince sanayi sitesinde düzenlenen yemek programına katılan Turhan, iktidara geldikleri günden bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletin isteklerini yerine getirme konusunda mahcup olmadığını söyledi. Hizmet kervanının bundan sonra da devam edeceğini ve usulüne uygun şekilde yerine getirileceğini anlatan Turhan, "Karadeniz Sahil Yolu'nu yaptık, Gümüşhane yolunu, Trabzon'u İç Anadolu'ya, Doğu Anadolu'ya, Güney Asya'ya ve Orta Asya'ya bağlayan yolları da yaptık, yapıyoruz. Bu çalışmaların ne kadar mühim ve önemli olduğunu biliyorsunuz. Sadece bu koridor değil, Karadeniz limanlarını İç Anadolu'ya, Doğu Anadolu'ya bağlayan birçok ana arterimizde önemli işler yaptık ve bunlara devam ediyoruz." diye konuştu. Turhan, şehircilik projeleri konusunda Trabzon'da güzel çalışmalar yapıldığına işaret ederek, milletin desteğiyle kentte yapılması gereken işlerin de tamamlanarak teslim edileceğini vurguladı.

"Biz vadedip de vaadinden dönenlerden değiliz. Biz söz verip de sözünü yerine getirmeyenlerden değiliz." diyen Turhan, oluşturdukları projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Turhan, "Biz Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. O 'Biz aldatmadık, aldanmayacağız. Söz verdiğimiz zaman yerine getireceğiz.' dedi. Dolayısıyla bizim böyle yükümlülüğümüz de var." ifadelerini kullandı. Yerel seçimlere de değinen Turhan, "Siz işi ehline verme konusunda ehilsiniz. Buna diyeceğim bir şey yok. 'Şuna, buna rey verin.' demeye gerek yok. Bugüne kadar bu görevi en iyi şekilde Trabzon yaptı, yerine getirdi. Yine yerine getirecek Allah'ın izniyle, bundan şüphemiz yok." şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim