İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek “Milleti birbirine düşürmek, kin ve nefret ortaya koyabilmek için ‘hangi fitneyi ortaya atsam da, hangi fitneyi sağlasam da bu memleket birbirine karışsa’ diyen bir adam daha bu ülkeye gelmemiştir” dedi. 
 
Soylu, Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde halka seslendi. PKK terör örgütünü yerin yedi kat dibine gömmek boyunlarının borcu olduğunu belirten Soylu,”Kıymetli Cumhurbaşkanımızın talimatıdır, Başbakanımızın talimatıdır. Bakan arkadaşlarım topyekun hep birlikte büyük bir mücadeleyi ortaya koymaktadırlar. Biz milletimizin üzerine yıllardan beri maliyet yükleyen kardeşi kardeşe düşürmeye çalışan ahlaksızca medeniyetimizi sorgulamaya çalışan değerlerimizi yoksullaştırmaya çalışan bu PKK terör örgütünü yerin yedi kat dibine sokmak, gömmek bizim boynumuzun borcudur.Evlatlarımız şu anda Hakkari’nin dağlarında mücadele ediyor sizden onlar için dua istiyorum. Şu anda Mardin’de, Tunceli’de, Cudi’de, Tendürek’te, Gabar’da her yerde mücadele ediyorlar. Bugün 32’nin üzerinde operasyon yapıyorlar. Dün sadece Tunceli’de karın altında bu alçakların 24 tane sığınağını ele geçirdiler. Bizimkiler onları kovalıyor onlarda fare gibi kaçıyorlar” dedi.

Kılıçdaroğlu Fetö İle Katolik Nikahı Kuşmuş

Konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun FETÖ ile Katolik nikâhı kıydığını öne süren Bakan Süleyman Soylu, “Şimdi öbür ortağı kim? FETÖ. Bak biz Milliyetçi Hareket Partisiyle bir araya geldik, Allah Devlet beyden razı olsun. Bir adım biz attık, bir adım onlar attı. Ortak bir anayasada uzlaştık ve milletimizin önüne getirdik ve bunu anlatıyoruz. Peki bu FETÖ ile nasıl bir uzlaşma sağladın ki, nasıl kol kola girdin ki nerdeyse Gordion’un düğümü gibi bir türlü çözülemiyor. Derler ya, öyle söylerler anlaşılan Kılıçdaroğlu FETÖ ile Katolik nikâhı kıymış. Tam yakışıyor. Tencere kapak olmuşlar çok doğru” ifadelerini kullandı. Bunu üzerine kalabalıktan “Bu çok ağır oldu” yorumu sonrası Bakan Soylu “Yok yok hiç ağır konuşmadım. O FETÖ ile beraber oluyor ağır iş yapmıyor da, benim sözüm mü ağır oluyor?. Bu millet her şeyi görüyor” ifadelerini kullandı.

Ne söz vermişsek yapacağız
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Köprübaşı ziyaretinde Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, Köprübaşı koordinatörü Fahri Coşkun hazırda bulundu. Esnafları tek tek gezen Soylu, “24 saat emrinizdeyim, Köprübaşında ne söz vermişsek hepsi yapılacaktır, kefili benim” dedi.
Eyüp Emin ERDOĞAN


 

Editör: TE Bilisim