Açılışa Trabzon Milletvekili Salih Cora, MHP Trabzon eski milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, MHP İl Başkanı Nihat Birinci, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu,  kaymakamlar,  belediye başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ve kalabalık halk topluluğu katıldı. 

Törende açılış konuşmasını Kurukız Mobilya sahibi ve Şalpazarı Belediye Başkan “Kurukız Ticaret babadan oğula geçerek 1970’lerden bugünlere geldi. İnşallah daha güzel daha mutlu gelecek günlere hep beraber sizlerle yatırımlar yaparak, istihdamlar yaratarak halkımıza yararlı bir şekilde devam eder diyorum. Çok sevdiğim Beşikdüzü’nde 4 bin metre karelik bir mağazayı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah Beşikdüzü’müze, Trabzon’umuza, ülkemize hayırlara vesile olur” dedi.

 Bellona’nın Pazarlama Müdürü Bilal Uyanık ta yaptığı konuşmada, “Bellona mobilya, son 20 yılda önemli başarılara imza atarak önemli bir marka haline gelmiş durumda. Bugün açılışını yapacağımız Türkiye’nin 591.mağazasıdır. İlçemize, bölgemize ve Türkiye’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Daha sonra Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon Milletvekili Salih Cora’da birer konuşma yaparak yeni iş yerinin hayırlı olmasını dilediler. Konuşmaların ardından işyerinin açılış kurdelesi kesildi. 
 
Editör: TE Bilisim