Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü bünyesinde"Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi" konu başlıklı kurs açılıyor. Kursu bitiren kursiyerler aldıkları belge ile kalifiye servis elemanı olarak görev alabilecek.
 
Ardeşen Halk Eğitimi Müdürlüğünce açılan Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi Kursunu başarı ile tamamlayarak belge alanlar, yiyecek ve içecek hizmeti veren kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve benzeri yerlerde kalifiye eleman statüsünde görev alabilecek. Kurs başvuruları Ardeşen Halk Eğitim Müdürlüğüne 26 Nisan 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılacak.
 
Önemli Kararlar Aldık Ve  Uygulamaya Geçiyoruz
 
Ardeşen Belediyesi tesislerinde çalışacak olan servis personelinde bu belge aranacak.

Halı hazırda hizmet veren Sahil Çay Bahçesi, İncir Dibi, Yöresel Yemekler Sofrası ve Sosyal Tesisler olmak üzere Ardeşen Belediyesi bünyesinde 4 ayrı tesiste 200'ün üzerinde personel çalıştırmakta. Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kâhya konuyla ilgili şunları kaydetti; "Belediyemiz bünyesinde hizmet veren tesislerde kaliteyi artırma yolunda önemli kararlar aldık ve uygulamaya geçiyoruz. Halkımız iyi ve kaliteli hizmeti hak ediyor. Hizmetin kaliteli verilmesi, mutfakta kaliteli malzeme ve sunum noktasında da servis elemanlarının kalifiye olup, yeterlilik belgelerine sahip olmasıyla direk ilgilidir. Bundan mütevellit Ardeşen Halk Eğitim Merkez Müdürlüğümüz tarafından tamda bu konu hakkında bir kurs açıldı "Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi" kursu. Bundan böyle Belediyemiz bünyesinde olan tüm sosyal tesislerimizde çalışacak olan personelimizden bu belgeyi isteyeceğiz." Diye konuştu.
İlyas GÜR
 
Editör: TE Bilisim