TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi’ne ilk duyduğu andan itibaren büyük destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da bir kez daha teşekkür ederek şunları söyledi:

Hızlandırmalıyız    

“TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi projesinin bugünlere gelmesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği çok büyük. Bu nedenle kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hafta sonu gerçekleştirdiği Trabzon gezisinde de, ‘Türkiye’nin ilk Yeşil Endüstri Bölgesi’ni Trabzon’da kuruyoruz. Bu proje özel sektöre Trabzon’da yatırım yapması için ciddi teşvikler sunuyor. Bölgemizi yüksek teknolojiye dayalı üretimler için cazip hale getirmeyi amaçlıyor’ diyerek projeye verdiği önemi bir kez daha vurguladı. 

Cumhurbaşkanımızın bu sözleri, yatırım programına alınması için çalışmaları sürdürdüğümüz ve arazi etüt çalışmalarına başladığımız TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi’ndeki çalışmaları daha da hızlandırmamız için bize güç verdi”
Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon’u geleceğe hazırlayacak önemli projeler arasında gördükleri Yeşil Endüstri Bölgesi’nin, orta ve ileri teknoloji konusunda önemli bir merkez olacağını ve sağlanacak teşviklerle yerli ve yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geleceğini sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilisim