Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz tüm dikkatleri üzerine çekti. Korkunç gerçekleri anlatan Müge Anlı, Türkiye'nin gündemine oturdu. İşte Ecrin ve üvey amcası hakkındaki o detaylar.

ATV ekranlarının rekortmen programı Müge Anlı, Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz hakkındaki detayları anlattı. Türkiye'nin gündemine oturan 1,5 yaşındaki Ecrin'in kaybolması olayında gözler üvey amca Özkan Kurnaz'a çevrildi. 11 gündür kayıp olan Ecrin için adeta seferberlik ilan edilmişti. AFAD, emniyet güçleri, Müge Anlı ve ekibi ile bölge halkı da günlerce Ecrin'i aradı. Peki Ecrin bulundu mu? Üvey amca Özkan Kurnaz neden şüpheli? İşte Ecrin olayındaki tüm gerçekler.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin Kurnaz'dan 13 gündür haber alınamıyor. Ecrin bebeği son gören kişi olan üvey amca Özkan Kurnaz hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şok etti!

13 gündür haber alınamayan Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları bölgede devam ederken, Özkan Kurnaz bölgedeki yetkillilere sorduğu soru, stüdyoda gergin anlara sebep oldu. Müge Anlı canlı yayında Özkan Kurnaz'a, "Yetkililere ne sordun Özkan?" deyince Özkan Durnaz, "Bir iz yok mu diye sordum." şeklinde yanıt verdi. Ancak Müge Anlı gerçeği açıkladı.

Müge Anlı'nın, Özkan Durnaz'ın bölgedeki yetkililere, "Bu çocuk boğulduysa falan, bi yere gömüldüyse bulunduğunda parmak izi çıkar mı çıkmaz mı?" diye sormuşsun sözlerini canlı yayında paylaşması üzerine, Ecrin Kurnaz'ın annesi Sevcan Kurnaz sinirlerine hakim olamadı..

13 gün önce Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın sır kaybının arkasındaki gerçekler araştırılırken, canlı yayında şok eden gelişme yaşandı! İbrahim Kurnaz, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında dehşet veren telefon görüşmesini açıkladı.

"İstismar edilip boğularak öldürülmüşse belli olur mu?"

İbrahim Kurnaz, Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz'ın, Zeynal adında bir beyefendiye telefonda, "Çocuk istismar edilmişse ve sonra da boğularak öldürülmüşse belli olur mu?" dediğini ileri sürdü.
Bahsi geçen kişi Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak, İbrahim Kurnaz'ın sözlerini doğruladı. Müge Anlı'nın ulaştığı bilgiler de Zeynal Bey ve İbrahim Kurnaz'ın sözleriyle örtüşür nitelikteydi..
Müge Anlı, son bölümde üvey amca Özkan Kurnaz'ın, "Eğer bu çocuk boğulmuşsa elbisesinde parmak izi çıkar mı?" diye yetkililere sorduktan sonra ortadan 2 saat kaybolduğu bilgisini verdi..

Editör: TE Bilisim