24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin çalışmasını CHP Trabzon örgütü başlattı. CHP Trabzon aday adayları, İl ve İlçe örgütü yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kollarının katıldığı seçim çalışmaları için Atatürk Alanı Meydan Parkı’nda toplanıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun coşkulu kalabalıkla seçim çalışmalarını başlattı. 

Partimizin Misyonu Zor Dönemler İçin Görev Yüklemiştir

Ülkemiz 16 yıldır yanlış, kışkırtıcı iç ve dış politikalar nedeniyle çok vahim bir kuşatma altındadır diyen CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Bizim partimiz ara dönemlerde ortaya çıkmış ve daha sonra siyasal yaşamdan kopmuş bir parti değildir. Partimizin misyonu zor dönemler için görev yüklemiştir. Referandum sürecinde ‘Hayır’ diyebilen her kesimden insanımıza karşı ciddi sorumluluğumuzun sonucu değerli Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Millet’ ittifakının kurulması çabasındaki başarısıdır. 

AKP Saltanatının Sonu Geldi

Tüm herkesin Cumhurbaşkanı olacak, eğitimden adalete, ekonomiden yolsuzluklara varıncaya tüm sorunlara çözüm üretecek halkın adayı Sayın Muharrem İnce ile AKP saltanatının sonu geldi.  Partimiz gündemi belirliyor. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Muharrem İnce halkın desteği ile gümbür gümbür geliyor.  Sonuçta başardık vatanını milletini seven tüm unsurların içinde yerini aldığı bileşenlerin omuz omuza birlik içinde huzurlu biçimde halkımız ile bütünleşerek Cumhurbaşkanımızı ve yeni parlamentomuzu gönül rahatlığı ile seçeceğiz” CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ise huzurlu bir Türkiye inşa edeceklerini ifade ederek, “Birlik beraberlik içinde mutlu huzurlu bir Türkiye'yi inşa etmek için Trabzon Meydan Parkı'nda seçim çalışmalarımıza başladık” dedi.
 
Editör: TE Bilisim