Trabzon AK Parti Milletvekili Adayı Vehbi Koç, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ile birlikte AK Parti Milletvekili AK Parti İl Başkanlığı'nın sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasına yönelik düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. İş insanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yakından ilgilenen Koç, Trabzon'un gelişimi için yapılması gereken projelerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

İftar programında konuşan Vehbi Koç, gece gündüz demeden ülkeye hizmet etme adına çalışmalar yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Bütün gayretlerimizi ayrıca Trabzon'nun gelişmesine yönelik yapacağımız çalışmaları sizlere anlatmaya çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Trabzon'umuzu daha ileri noktalara getirmek için çalışıyoruz. Trabzon öyle normal bir şehir değil. Fatih'in fethettiği, Kanuni'nin doğduğu, Yavuz'un valilik yaptığı kadim bir şehir. Trabzon Allah'ın bütün güzelliklerini bahşetttiği medeniyet şehri. Bizler Trabzon'u layık olduğu en iyi şekilde temsil etmek için yolşa çıktık. 

Milletvekili ve Milletvekili adaylarımız ile birlikte Trabzon'u layık olduğu yere çıkarmak ve Türkiye'nin gelişmiş 10 büyük şehrinden biri yapmak, gayrı safi milli hasıladan en çok payı alabilmesi için gece gündüz sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda proje üretiyoruz. Hükümetimiz Trabzon'a pozitif bir ayrımcılık gözüyle bakıyor. Bizleri teveccüh buyurarak Ankara'ya gönderirseniz bu şehrin daha da büyümesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Sizlerin desteğine ve Trabzon'umuza layık olmaya çalışacağız. Bütün müslüman aleminin bayramını tebrik ediyorum. 24 Haziran'da da Demokrasi bayramını hep beraber yaşayacağımıza gönülden inanıyoruz. Çünkü halkımıza güveniyoruz. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımız'ın mitingine gösterilen yoğun ilgiden dolayı da bütün Trabzon halkına sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

 
Editör: TE Bilisim