Şikayet Edildi

Gümüşhane’nin Karaer Mahallesi’nde yaşayan 4 çocuklu Yalçın ailesi evlatlarından ayrılmanın acısını yaşıyor. Organize Sanayide çalışan baba Süleyman Yalçın, eski eşinin ablası tarafından çocuklarına bakamadığı gerekçesiyle sürekli şikayet edildiğini iddia ederek çocuklarının Gümüşhane Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından alındığını söyledi.

Daha 1 Yaşında

Duruma isyan eden baba Süleyman ile anne Sibel Yalçın, “4 çocuğumuzu da elimizden aldılar. En küçük çocuk daha 1 yaşında süt emiyordu. Gerekçe biz çocuklara bakamıyormuşuz.  Ne saçmalık şimdiye kadar onlar mı bakmışlar ki acaba. 

Hem çocukları alıyorlar hem de çocukları evden alırken orada çalışan Pınar adındaki memur hanıma gördün mü bak seni her şeyden men ettim bundan sonra hiçbir şey yapamazsın dedi. Sorarım sokaktaki bir köpeğin süt emen yavrusunu aldıkları zaman ortalığı ayağa kaldıran hayvan hakları konu insan olunca bu kadar duyarsız kalıyor. 

Aklım almıyor bu demek ki insan hayvanlardan değersiz onların gözünde. Ve benim mahallemde oturan eski eşimin ablası ve bacısı tarafından devamlı şikayet edildim onlarda biz bu şikayetleri değerlendirmek zorundaydı deyip ellerinde kanıt veya delil olmadan gelip aldılar ve şimdide bu çocukları elimizden almaya hiç kimsenin gücü yetmez diyorlar. Buradan sesleniyorum. Gelin evimi beni denetleyin eğer varsa bir eksiklik çocuklarımı alın fakat böyle sorgusuz sualsiz kimse çocuklarımı benden alamaz. Ben onlara gözüm gibi bakıyorum. Çocuklarımı gerim verin” diye sitem etti.
Atakan TOK
 
Editör: TE Bilisim