Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi müdürü Muhittin Yücealtay yaptıkları ve yeni dönemde yapacakları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhittin Yücealtay: “Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Onların tırnağına diken battığında kıyameti kopartıyoruz. Biz ne yapacaksak birlikte yapacağız” dedi.

Bizler Gelip Geçiciyiz

Muhittin Yücealtay velilere açıklamalarda bulundu. Yücealtay yaptığı açıklamada:  “Herkes okula sahip çıkarsa çok daha güzel işler yaparız. Geçmiş yılda belki bizden kaynaklanan eksiklikler oldu. Bizler gelip geçiciyiz asıl olan sizin çocuklarınız. Devletimiz geçmişe göre çok iyi destek veriyor eğitime. Ama eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Ama önceliğimiz çocuklarımızın eğitim öğretim kalitesini yüksek tutmak. Onları akademik eğitime en iyi şekilde hazırlamak. Biz bunun gayreti içerisindeyiz. Gerçekten devletimiz çok güzel bir bina yapmış. Denetimi zor, binada eksiklikler çok. İnşallah güzel işler yapacağız. Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Onların tırnağına diken battığında kıyameti kopartıyoruz. Biz ne yapacaksak birlikte yapacağız” dedi. 

Yönetim Görev Başında

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Aile Birliği Başkanını ve Yönetimi seçti. Nilüfer Yazıcı’nın başkanlığında oluşan yönetim kurulu listesi şu şekilde; Halil İbrahim Malkoç, Binnur Şanver, Hülya Öztürk, Meryem Yılmaz, Kübra Kanca, Leyla Taflan, Canan Başkan, Gürkan Teoman, Hayriye Gümüş, Sevim Kaba, Saadet Bülbüloğlu, Nuray Tonyalı.

SONAY ÇALUK
 
Editör: TE Bilisim