56 Ülkenin Yanındayız

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Selçuk Çebi, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Çebi, gençliğe büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Daha önce bir çok kez dile getirdim. Gençlerin ülkemiz için önemi tartışılamaz. Onların vekili olmaktan daha öte abileri olarak, daha fazla hizmet edebilmek amacıyla bu yola çıktım. Asıl önemli olanın insanların gönlünde olmak olduğunun altını çizen Çebi “Hep söylerim ‘Bir baba 40 evladına bakar ama 40 evlat bir babaya bakamaz’ diye. Biz İslam coğrafyasındaki 56 ülkenin her zaman yanındayız” dedi. İşte Çebi’nin o açıklamaları:

İslam Coğrafyası

“Onların başına bir sıkıntı geldiği zaman ilk gidecekleri yer Türkiye’dir. Çok şükür bütün İslam coğrafyasına yetecek güçteyiz. Bu durum Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayip Erdoğan’ın Türk milletinin gönlüne girmesi ve hayır duaları ile mümkün olmuştur. Eskiden koalisyonlar hükümet kurmak için yapılırdı. Şimdi ise Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılıyor. Bizim ülkemizden başka gidecek bir yerimiz yok. O yüzden daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanı’mızın her daim yanında olmalıyız.”

Gönüllere Girdik 

Vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayan Çebi, Bahçecik Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kıldığı teravih namazının adından mahalle halkı ile sohbet etti. Ziyaret ettiği yerlerde vatandaşın kedisine gösterdiği ilgi ve alakadan çok mutlu olduğunu belirten Selçuk Çebi “Bundan önce yaptıklarımız ile insanların gönlüne girmeyi başarmışız. Ziyarete gittiğimiz her yerde bunu fazlasıyla görmek beni mutlu ediyor. 24 Haziran sonrası da yapacağımız hizmetler ile gönüllerdeki bu yeri sağlamlaştırmak nasip olur inşallah” İfadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim