İmza kampanyasına Vakfıkebir Belediyesi de destek verdi. İlçe merkezine kurulan stantların önüne sembolik olarak darağacı  hazırlandı. 

İmza kampanyasına çok büyük bir ilgi gösteren Vakfıkebirliler attıkları imzalarla darbe girişimine olan öfkelerini kağıda döktüler. Bir günde 3 binden fazla imza toplandı. 

Toplanan imzalar Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderilecek. Kampanyaya katılan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta; “15 Temmuz akşamı milletimizin iradesine ve demokrasiye karşı yapılan alçakça saldırıya karşılık milletimiz milli iradeye sahip çıkarak vatan hainlilerine dur dediler. Vatandaşlarımız bu vatan hainlerinin hak ettikleri cezayı almaları için idam cezasının geri gelmesini istiyorlar. 

Bizlerde onların bu duygularına tercüman olabilmek adına bu imza kampanyasına destek veriyoruz. Buradan toplanan imzaları yetkili kurumlara ulaştıracağız” dedi. AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ise; “Darbe girişiminde bulunanlara en ağır cezaların verilmesi için bu kampanyaya bizlerde destek oluyoruz.  İnşallah halkımızın bu düşüncelerini Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ileteceğiz ” diye konuştu. 

Tuncay HACIFETTAHOĞLU 
 
Editör: TE Bilisim