İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile birlikte Mahalli İşler ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yücel Hasançebi, Sivil Toplum Kuruluş ve Halkla ilişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Seher Melek, Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Erkan,  İl Sekreteri Erkan Akbulut, Araştırma Geliştirme ve AR-Geden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysen Aydın TAKA Gazetesine yaptığı ziyarette önemli açıklamalar yaptı. 

Başkan Azmi Kuvvetli değerlendirmesinde, AK Parti iktidarının sonunun geldiğini söyleyerek, ‘Son 2 ayda yaşanan ekonomik kriz her alanda sorun yaşattı. 

İnşaat sektörü ile birlikte birçok noktada ticaret durmuş durumda. Dolar ve Avronun dizginlenememiş olması, yatırımcıların Türkiye’den uzaklaşması her geçen gün biraz daha sıkıntıyı artırıyor. Seçimler hem piyasaların soluklandığı hem de Demokrasilerin güçlendiği zeminlerdir. İyi Parti 24 Haziran’da iktidara gelecektir. Meral Akşener de Türkiye’nin yeni Başkanı olarak sıkıntılarla boğuşan ülkemizi düzlüğe çıkaracaktır. Bizler Trabzon il Yönetim olarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetim olarak Trabzon’da tüm milletvekilliklerine de talibiz.’ 
 

Editör: TE Bilisim