Başkanlar da Geldi

DYP’nin efsane il başkanları Erol Emral, Bekir Bülbüloğlu ve Hayrettin Hacısalihoğlu, Merez ilçe bşakanları Süleyman Aydoğdu ile Yaşar Şılbır’ın da katıldığı iftar yemeğinde, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile AK Partiden milletvekili aday adayı olan Mimar Hatice Öztürk’de  hazır bulundu. Yomra Belediye eski Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Dernekpazarı eski Belediye Başkanı İbrahim Yüce, Köprübaşı Belediye eski Başkanı Sebahattin İmamoğlu, Çarşıbaşı Belediye eski Başkanı Mehmet Turan, Arsin Belediye eski Başkanı Turan Yılmaz da iftar yemeğinde idi. İftar yemeğinde Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı, DYP il eski Başkan Yardımcısı Avukat Ali Sürmen bir konuşma yaptı. Sürmen, ‘Bir gelenek başlattık ve biz bir aile olduk. Hepinize teşekkür ediyorum’ diye konuştu.


Ataman Konuştu

DYP’de Mehmet Ağar döneminde Genel Sekreter yardımcılığı görevinde bulunan AK Partinin Trabzon Büyükşehir Belediyesi 1.başkan vekili Atilla Ataman da yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
‘Ben de demokrat ailenin içinde yetiştim ve AK Partiden seçilerek önemli bir göreve geldim. 5 yıl bu görevdeyim. Bu görevi içinizden biri olarak başarıyla yapmak zorunda olduğumu biliyorum.’



‘Bu birliktelik yok’

Trabzon eski Milletvekili ve Trabzon DYP’nin 2004 seçimlerindeki Belediye Başkan adayı Avni Akan ise şunları söyledi: ‘Burada farklı siyasi partilerden gelen ama bir şekilde demokrat çizgide yolu kesişen isimler olarak varız. Bu partinin Belediye Başkan adayı oldum. bu birlikteliği bizler Ankara’da bulamıyoruz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim’ dedi.

İftar yemeğini Av. Ali Sürmen, Ziya Usta ve Haydar Şimşek Organize ederken  gelecek yıl Atilla Ataman’ın Yayla tesislerinde buluşmak üzere söz birliği yapıldı.
Editör: TE Bilisim