Trabzonluların ülke ve Trabzon gündemine ilişkin sorularını yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Türk Ordusunun Afrin’e barış ve huzur getirmek için operasyon düzenlediğini hatırlattı. Şanlı Mehmetçik’in Afrin’i terör örgütlerinden temizlemek için kendi canını ortaya koyduğuna dikkat çeken Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili değerlendirmelerinde şunları söyledi: 

“Türk Milleti tarih boyunca her dönem barış ve huzur için savaşmıştır. Bugünde terör örgütlerinin işgal ettiği, o toprakların gerçek sahiplerinin zulme uğrayıp göç etmek zorunda kaldığı Afrin’e giren ordumuz, burayı tüm terör örgütlerinden temizlemektedir. Adı, amacı, kökeni ne olursa olsun, kime hizmet ederse etsin, kimin himayesinde olursa olsun bütün terör örgütleri Devletimizin ve Milletimizin düşmanıdır ve hepsi yok edilecektir. 

Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki şanlı Türk Ordusu, sınırlarımızda hiçbir terör yapılanmasına asla müsaade etmeyecektir. Allah-u Teâlâ (c.c.) bu uğurda canını ortaya koyan şanlı Mehmetçik’imizin gücünü, kuvvetini, kudretini arttırsın. Bu uğurda şehit olanların şefaatlerine hepimizi nail eylesin…” diye konuştu.  Başkan Gümrükçüoğlu hafta sonunda Olimpiyat Parkı’nda oynayan çocuklarla bolca vakit geçirdi, ardından Yürüyüş Yolu ve şehir merkezinde hemşehrileri ile hasbihal oldu.
 

Editör: TE Bilisim