“Haziran’da Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde doğal gaz kullanılmaya başlanacak.” Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret ettiği Dr. Erdem Şen ile makamında OSB’de doğal gaz konusu başta olmak üzere muhtelif konularda görüşmeler yaptı. 

Çelebi, “Belediye Başkanımız her başımız sıkışınca yardımımıza koşuyor. Yatırım adası ile ilgili üstün gayretleri var. Özellikle doğal gaz konusundaki çabaları için teşekkür ediyoruz. İtfaiye konusunda büyükşehir ile fikir alışverişlerimiz devam ediyor. İtfaiye ve doğal gaz organizenin olmazsa olmaz hizmetlerinin başında geliyor” dedi.

Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen, “Büyük bir aksilik olmazsa Haziran ayında Arsin OSB’yi doğal gaz ile buluşturacağız. Bunun için çalışıyoruz. Ufak tefek eksikler kaldı. Sanayicinin yükünü azaltacak, ekonomik anlamda da katkı sağlayacak doğal gaz için sayılı günler kaldı. Sanayici ne kadar rahat ve üretken olursa istihdam o kadar artar. İlçe olarak işsiz sayımız azalır, göçümüz azalır. Biz bunun farkındayız ve bu kolaylığı sağlayacağız” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim