Öğrenciler tarafından yapılan projeleri ve inceleyen Başkan Genç, "Trabzon eğitimde umut vaat ediyor. Çocuklarımız eğitimde, bilim ve teknolojide yapılan bu çalışmalar önümüzdeki dönemlerin habercisi niteliğindedir. Yapılan projeleri çalışmaları inceledik. Öğrencilerimizi ve bütün eğitim camiamızı yürekten tebrik ediyorum. " dedi.

Altın Kaplama Yol Yapmaktan Daha Önemli

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında Ortahisar'da eğitime yönelik büyük bir gayreti ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Genç, "Trabzon'umuz adına ve özellikle de merkez ilçemiz Ortahisar'ımız adına da çok çok önemli ve geleceğe dair bir programda bulunduğumuzun bilincindeyiz. 

Belediye başkanınız olarak bu şehirde hizmet etmeye devam ederken, mutat belediye hizmetlerimizin yanında özellikle Ortahisar'ımızda eğitimle ilgili büyük bir gayreti ortaya koyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ve şunu bu vesileyle ifade etmek istiyorum ki, altın kaplama yol yapmaktan çok çok daha önemli burada bir çocuğumuzun gelişimine, donamına, katkı sağlamaktır. Bunun farkında ve bilincindeyiz. Bu cümleden olmak üzere bugüne kadar yaklaşık 10 milyona yakın ödeneğimizi, Milli  Eğitimimizin talebiyle beraber okullarımız için seferber ettik. Bunun daha üstünde bir yatırımı da yapmaya hazırız. Belediye olarak bu konuda muktediriz. Allah'ın izniyle de yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.  
Editör: TE Bilisim