CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin PYD’de ye Terör Örgütü diyemediğini söyleyen Revi “Vatansever CHP’lileri uyarıyorum. Tamamen milli çizgiden uzaklaşıp HDP ile işbirliği yaparak ülkemize ihanet eder noktaya ulaşan CHP aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin aleyhinde faaliyet gösteren Uluslararası siyasi oluşumlarla birlikte de Sosyalist Enternasyonal çatısı altında faaliyet gösteriyor.” dedi.  

CHP’nin Sosyalist Enternasyonal’den atılmaktan korktuğu için PYD’ye terör örgütü diyemediğini ifade eden Revi şunları söyledi: “CHP PYD’ye terör örgütü diyemiyor. Nedenini herkes merak ediyor. Ben söyleyeyim aynı oluşum içerisinde bulunduğu bir yapıya terör örgütü demekten korkuyor. CHP merkezi Birleşik Krallığın başkenti Londra’da bulunan Uluslararası Sosyalist Partiler Birliğinden (Socialistİnternational) atılmaktan korkuyor.  

Bu sebeple Kemal Kılıçdaroğlu Genel Müdürlüğünde CHP, Ülkemize yönelik terör olaylarını engellemek ve bölgeye barış getirmek maksadıyla Devletimizin Suriye’nin Afrin şehrine yaptığı Zeytin Dalı Barış Harekâtında bile ülkemizin yanında duramadığı gibi AfrinHarekatı gibi birçok milli konuda Türkiye aleyhi siyaset yapıyor. Askerlerimizi şehit eden PYD’ye terör örgütü diyemeyen bir partiden ülke siyaseti noktasında faydalı bir şey beklenebilir mi?” 
 
Editör: TE Bilisim