Köseoğlu, “Ülke olarak en büyük zenginliğimiz, sahip olduğumuz genç nüfustur. Bu bilinçle ülkemizin mutlu geleceği için çocuklarımızı, çağın ihtiyaçlarına uygun hatta çağın ötesinde bir ufukla, sağlıklı bireyler olarak yetiştirmeli ve onlara çağdaş eğitim ve öğretim olanakları sağlamalıyız.” dedi.
 
Milletvekili Köseoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizin geleceğini bugün ders başı yapan öğrencilerimiz tayin edecektir. Geleceğimizin nitelikli, yüreği vatan ve bayrak sevgisiyle kaplanmış, milli ve manevi bağları güçlü nesiller tarafından belirlenmesinde en büyük sorumluluk şüphesiz ki değerli eğitimcilerimize düşmektedir.
 
Ülke olarak en büyük zenginliğimiz, sahip olduğumuz genç nüfustur. Bu bilinçle ülkemizin mutlu geleceği için çocuklarımızı, çağın ihtiyaçlarına uygun hatta çağın ötesinde bir ufukla, sağlıklı bireyler olarak yetiştirmeli ve onlara çağdaş eğitim ve öğretim olanakları sağlamalıyız.

Öğretmenlik, dünya üzerinde, geçmişten bu güne var olan mesleklerin içerisinde insanlık için en önemli meslektir. Günümüzde, bilgiye ulaşmak kolaylaşmış, zaman-mekan mefhumu değişmiş, bilginin değişim hızı artmıştır. Bu değişimin doğal sonucu olarak da öğrencilerin öğretmenlerinden beklentileri artmıştır. Artık, öğrencilerin hazır bilgiye ulaşmaları çok kolay olduğu için, öğretmenlerin öğrencilerine hazır bilgileri aktarması da yeterli olmamaktadır. Öğretmenlerimizin, çağın teknolojisine, bilgisine, yeni nesillerin beklenti ve ihtiyaçlarına uyum sağlayabilmeleri, öğrencileriyle aynı dili konuşabilmeleri için sürekli kendilerini geliştirmeleri zorunlu hale gelmiştir. 
 
Bu düşüncelerle öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini temenni ediyorum. Tüm eğitim camiasının 2017-2018 eğitim-öğretim yılını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
 
Editör: TE Bilisim