Balta yaptığı açıklamada “ Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz Trabzon Mitingimize katılan halkımızın, bu kutlu yürüyüşe, bu harekete, bu davaya, 16 yıldır verdiği destek ve güveni bir kez daha yürekten alkışlıyorum.  

İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında oruçlu olmaları rağmen miting alanını dolduran o muhteşem kalabalığa teşekkür ediyoruz. Trabzon her zaman AK Partiye olan sevdasını Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ak kadrolara olan teveccühünü göstermiştir. Cumhurbaşkanımız Trabzon’daki mitingin coşkusundan, heyecanından son derece memnun kaldıklarını, Trabzon’dan mutlu ve moral depolayarak ayrıldıklarını ifade ettiler. 

Trabzon Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni dönemde de Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini açıkça göstermiştir. Trabzonlu hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki Trabzon, Türkiye'de yüksek bir oy oranı ile destek veren iller arasında olacaktır. Mitingimize başından itibaren katkı sağlayan bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımızın her bir ferdine teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim