Esnaf Selamı Almaya Çekiniyor 

Programda konuşan İYİ Parti Trabzon il Başkanı Azmi Kuvvet “Bugün burada sizlerle bir arada bu nezih ortamda aynı sofrada iftar açmamıza öncülük eden Hüseyin Örs’e teşekkürlerimiz sunuyorum.  Sahada seçim çalışması yaparken toplumun çok büyük teveccühünü görüyorum. İstisnai durumlarla karşılaşmıyor değilim. Vatandaşın iş yerine gidiyoruz, vatandaş selam almaya çekiniyor. Bizim geleneğimizde hoş görü vardır saygı vardır. Burada suç vatandaşın değil vatandaşı korkutarak o hale getirenlerdir. AK Parti’nin uyguladığı politikalar nedeniyle milletimiz ayrıştı. ötekileşti birbirine düşman hale getirildi. 81 milyonu kucaklayacak bir anlayışa talep vardır. İYİ Parti vardır.” İfadelerini kullandı.
 
Üzüleceğimiz Vakitler Yaşıyoruz

 İYİ Parti Trabzon 3’üncü sıra adayı Dr. Tuğba Bayraktar Aydın “Ben bir doktorum. Hipokrat yemini ettim. Saha çalışmalarımızda il başkanımızın ifade ettiği gibi çok üzüleceğimiz vakitler yaşıyoruz. Herkese eşit yanaşmaya çalışıyorum. Bizim için din dil ırk ayrımı yoktur doktorlar için. Bizim partimizde öyle bir parti. Bunu saha çalışmalarına yansıtmaya çalışıyoruz. Halkımızın takdiri. Çok iyi çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta ilçelere ağırlık vereceğiz. Bu bir bayan ve genç hareketi. “ dedi.  

 Milleti Durduramazsınız 

Programda konuşan İYİ Parti Trabzon 1’nci sıra milletvekili adayı Hüseyin Örs “İnşallah iyi bayramlar göreceğiz, görmeye de devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi bir seçim süreci yaşıyoruz, aslında iftar yemeğinde çok siyasi konuşmak istemiyordum ama birkaç söz söyleyeceğim. 24 Haziran tarihinde ülkemizin geleceği için çok önemli seçim var. Bu çok önemli İYİ Parti 1’nci yaş gününü kutlamadan, şu muhteşem topluluğa bakıyorum, iyiki Meral Akşener yola çıkmış iyi ki bizde onunlayız. Arkadaşlarım söyledi, milletvekili aday arkadaşlarım teşkilattaki arkadaşlarım, milletvekili aday adayı olmuş arkadaşlarımızla Trabzon’umuzla saha çalışmaları yapıyoruz. Sonra Trabzon’un caddelerinde yürüyüş yaptık, araçlar korna çaldı, esnaf içeri çağırdı. İyi Partinin teşkiları bizim burnumuz havada değil, biz milletle beraber yürüyoruz. Bizim milletten başka kimsemiz yok. Ben gittiğim yerlerde söylüyorum, sizi televizyonlarda göremiyoruz gaztelerde okuyamıyoruz. Çünkü bize sansür var. Bizi yokmuş gibi sayıyorlar.  Bizim önümüze engeller koymaya çalıştılar. Milleti durduramazsınız, bu millet yeter dedikten sonra bu milleti durduramazsınız.” İfadelerini kullandı.
 
İyi Parti Trabzon’da Birinci Parti!
 
Örs “Demokrasi mücadelesinde millet ittifakı konusunda CHP’nin bize yaptığı katkı demokrasiye yapılmış bir katkıdır. Onlara teşekkür ediyorum. Türkiye’nin ayrıştıran ötekileştiren bölen öteleyen davranışlara tutumlara ihtiyacı yok. Türkiye’nin yeni bir dile yeni lisana ihtiyacı var, bu lisan bu dil sevginin iyi partinin dilidir. Geçmişte farklı siyasi partilerde siyaset yapmış olabiliriz, ama şuanda İYİ Parti’nin bayrağı altında beraberiz. İYİ Parti Trabzon’un 1’nci partisidir. “diye konuştu.
Editör: TE Bilisim