Ortahisar'da okullar eğitime hazır. 

Ortahisar Belediyesi, 2017-2018 eğitim ve öğretimi yılına hazırlık kapsamında ilçedeki bütün okullarda çalışmalarını tamamladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 18 Eylül Pazartesi günü itibarıyla eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayacak okullarda bütün hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
 
Başkan Genç, "Belediyemizin Destek Hizmetleri, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler okulları yeni eğitim yılına hazırlamak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Başta okullarımızın temizliği olmak üzere, peyzaj çalışmaları, bakım ve onarım, korkuluk, araç ve gereç yardımı, boya, badana ve spor alanları gibi konularda eksiklikleri tamamlayan ekiplerimiz okulları bütün unsurlarıyla eğitime hazır hale getirdi” dedi. 

Karşılamaya Çalışacağız

Başkan Genç yaptığı açıklamada; “Bunun yanında oturma grupları, sıra-masa, sandalye, dolap ve mobilya gibi ihtiyaçlarını karşıladık. İmkanlarımız ölçüsünde eğitim kurumlarımızın her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz. Yıl içinde de ortaya çıkacak ihtiyaç ve talepleri de imkanlarımızı zorlayarak karşılamaya çalışacağız. Yeter ki öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bir eksiklik hissetmeden sağlıklı bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürsünler. Biz de bunu sağlamanın gayretinde olacağız. Bu vesilelerle yeni eğitim yılının öğrencilerimize, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütün öğrencilerimize de yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.  
 
Editör: TE Bilisim